06-36 35 88 05
Selecteer een pagina

IMG_7130

Helaas is er momenteel geen plek voor nieuwe “honden-trim-kandidaatjes”…sorry!

Behandeling alleen volgens afspraak, per 1-6-2018, op maandag, dinsdag en woensdag.
Houd rekening met (eventuele) wachttijden!

Vachtverzorging, al dan niet volgens de rassenstandaard, en zo nodig advies op alle fronten.

Daarnaast kijk ik altijd naar de nagels, ogen, oren, tanden en anaalklier en daar waar nodig, onderneem ik actie.

Elk individu heeft zijn of haar eigen identiteit. De één vindt alles prima, de ander is bang, gestrest of misschien wel bijterig. Het dier staat bij mij op de eerste plaats en in gevallen van klitvorming of vervilting van de vacht, kies ik altijd voor het dier! Mocht ik iets tegenkomen wat om een bezoek aan de dierenarts vraagt, zal ik u dit ook adviseren.

Mijn ervaring is dat geduld, rust, liefde en beleid de basis ingrediënten zijn voor het beste eindresultaat, naast goede communicatie met u als eigenaar. Alles gaat in overleg.